Podcast Rossoneri - Sverige

E54: Zlatan begår regelbrott och förlänger ?

June 24, 2020

Serie A är tillbaka, vi är tillbaka och vi ett laddat avsnitt med våra två senaste matcher där vi tyvärr åker ur Italienska cupen och går miste om en plats i Europa men studsar snabbt tillbaka till en storseger några dagar senare mot Lecce. 

Semin borta mot Juve, Rebic kör ninja och matchen är borta från oss innan vi hinner sätta oss, var iaf vad vi trodde men Milan gör en riktigt bra defensiv insats och det såg ut som Milan hade en fyrkant framöver som kan ge oss mycket trygghet framöver. Att Ronaldo var usel och missade en straff gör inte saken sämre. Till hans försvar så gör Donnarumma en magisk räddning enligt rapporter i efterhand.

Leccematchen, en trygg vinst men en straff vi diskuterar. Var det straff? Vad säger regelboken? Vi har lite olika MoTM men det fanns en trygghet i Milan som vi inte sett på länge men frågan är om det var för Lecce spelar ett naivt spel med en managerfavorit som styr skutan...

Zlatan, varit hemma i Stockholm och kollat på sitt nya favoritlag nu när han är skadad men var det ett fotfel iblandat som man säger i tennis...Han är som vanligt i media, väntat att han ville förlänga säsongen ut men vad händer sen och vad tycker vi tre han ska göra efter säsongen?

Rangnick, mycket trovärdiga rykte placerar honom i Milan. Så pass att vi konkret tar upp honom återigen och frågan vi ställer oss. Ska han ta över redan nu om det är klart eller kommer det gunga en redan ostadig båt på Milanello?

Några nya regler, några är mer lustiga än andra. Hur många har ni koll på?

Statistik från vår målproduktion, är vi så ineffektiva som vi tror?

Hit and shit

FORZA MILAN

Podbean App

Play this podcast on Podbean App