Podcast Rossoneri - Sverige

E44: Zlatansnack och cliffhangers

December 5, 2019

Äntligen ett avsnitt där det andas lite positivitet, närmar sig jul men Milans två senaste match har haft lite vind i seglet. Lägg därtill Juve borta så ser det inte ut som kattpiss längre och en viss förhoppning infinner sig. Kommer bli önskelistor framöver för nästa transferfönster.

Först kör vi 2 samtal för trogna lyssnare som vill förmedla sitt. Först ut är från nätverket SvenskaFans och Shevacem som ger sina svar han skickade till Darre i audioform eftersom det är många som uppskattade detta och är nyfikna. Därefter är det Petter som kommer med väldigt spännande nyheter för alla Milanistas där ute men än mer för dom som är med i nätverket Milan Club Svezia....

Matcherna Napoli och Parma analyserar vi sönder, vi släpper lite handbromsen och låter oss bli så nördiga vi är när det kommer till detaljer statistiskt sett. Det finns mycket mönster i matcherna men vi har specialstuderat Biglia. Några spelare får ris och ros och vi försöker förstå vad som hänt med vår polska bomber, längesen vi såg något krut i pistolerna tyvärr och vips så är alla rykte igång.

Gurra är tillbaka med lönerna, tagit ut 3 spelare med spännande info.

Zlatan, mannen som syns i all form av media nu. Vi försöker sortera bort vad han gjort inrikes i Sverige och fokuserar på spelare Zlatan och vad det skulle innebära för oss OM han kommer vilket det ryktas väldigt mycket om.

Hit and shit

FORZA MILAN

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App