Podcast Rossoneri - Sverige

E40: Baksmällan och dominoeffekt?

September 24, 2019

Vi försöker verkligen vara positiva, ibland nästan naivt men det är fruktansvärt svårt när vi håller på Milan. Laget som gör att vi fans åldras lika fort som Inzaghi blev gråhårig under sin tid som tränare för klubben. Klubbkostymen är tung för oss alla men som vår fantastiska målvakt lade ut på sociala medier. Vi kan egentligen bara bryta ihop och fokusera på att ta oss tillbaka.

Tre matcher har gått sen sist vi spelade in och transferfönstret är stängt. Vi behandlar givetvis våra vinster mot Brescia och Verona med respekt för där ser vi en röd tråd genom eländet till derbytförlusten mot Inter. Vi ger våra betyg och motivering till våra höga betyg på sommarens transferfönster, säkert många som inte håller med oss med facit i hand efter 4 inledande matcherna. I detta ämne ingår även vår nya tränare Giampaolo, vi har våra åsikter om honom även om vi sågar med försiktighet. 

Stora ämnet i avsnittet är derbyt mot Inter, vi var riktigt dåliga och jag gör en intervju med en Interprofil @NimaTavRood som har full koll på båda lagen. Han ger sin syn på derbyt och tankar kring Milan som han ändå vill väl. Som övriga topplags supportrar säger, Serie A behöver ett starkt Milan. 

Det har kommit upp två stora nyheter som vi smått tar upp, det kommer säkert bli mer av dessa nyheter framöver eftersom det påverkar Milan enormt. Frågan är på vilket sätt och när i tiden det sker...

Hit and shit höll vi nästan på att glömma...

FORZA MILAN SEMPRE

 

Podbean App

Play this podcast on Podbean App