Podcast Rossoneri - Sverige

E39: krogsmäll direkt

August 28, 2019

Transferfönstret är är öppet än för någon Mr X som den gula slipsen sagt, kanske tur det för vi är lite små naiva inför varje säsong och tror eller iaf vill tro så mycket om vårt lag. Vi tippar topp 6, där skiljer vi oss åt något men givetvis vet vi alla att årets mål även denna gång är att få CL platsen. Det kommer bli krig om denna 4e plats för topp 3 känns redan satt. 

Therese Strömberg @stromberg23 berättar lite hennes tankar inför säsongen som start på säsongens första avsnitt och lite kring hennes favoritspelare i Cutrone.

Milan hade på pappret 3 ganska softa matcher i början på året, det snackades om att bygga upp självförtroendet med 9 poäng direkt men helvete heller. Vi åker ifrån bortapremiären med nada poäng. Vi går igenom matchen och än mer allt skrämmande som sagt därefter dvs byta taktik? Efter 1 match? Kan det verkligen stämma men om, hur ska Milan spela för att få ut det mesta och vilka ska spela? Vi tar ut våra resp lag hur Milan bör spela. 

Nya ansikten i Milan som vi presenterar men även vår egen eller egna Mr X nu dessa sista dagar som är kvar på fönstret. Hade vi fått in någon av våra önskemål hade det gjort stor skillnad i Milan men stora frågan är fortfarande. Hur gör vi med Suso?

Mackan har en grundkurs i ekonomi för oss som inte hänger med i snacket hur ett lag kan göra en vinst på en förlust...

Micken var på så det blev lite eftersnack oxå som annars klipps bort, vi bjuder på den. 

Ber om ursäkt för ljudet denna gång, vet inte varför det kan vara lite störningar ibland. Sorry!

FORZA MILAN

Podbean App

Play this podcast on Podbean App