Podcast Rossoneri - Sverige

E38: Så kan man väl inte få göra ?

July 31, 2019

Sommaravsnitt, det hände väldigt lite och helt plötsligt hände det väldigt mycket i Milan. Försäsongen är dessutom igång och vi har redan spelat två matcher där vi fått pryl båda gångerna i turneringen som ger pengar oavsett hur det går. Tyvärr drar Milan väldigt lite publik borta i USA så frågan är hur många nya fans vi får där borta. Än mer när Milan skyltar med Borini, va fan tänkte man där?

Vi går igenom våra officiella spelare in, även dom som står på tröskeln in och det ser riktigt spännande ut. Både till ålder, spelartyp och scoutrapporter. Alla vet att vi har en ny tränare så vi går in lite på hans CV innan han hamnade i Rossoneri. Inte så imponerande men vi har alla några stenar i vår ryggsäck som inte kan ligga oss om fatet idag.

Alla som såg Reina ställa upp muren mot Benfica blev nog lite förvånade, det såg märkligt ut så vi går igenom det nya reglerna för året som säkerligen kommer diskuteras. Särskilt det som Benfica gjorde mot oss...

Vi vill passa på att tacka för all feedback och lyssnarfrågor, vi uppskattar det och det ligger till grund för våra avsnitt så vi hoppas ni känner er delaktiga.

FORZA MILAN

Podbean App

Play this podcast on Podbean App