Podcast Rossoneri - Sverige

E33: Scoop, hjärtstartare och pungspark

May 5, 2019

Även detta avsnittet har vi solen i ögonen, motvind och uppförsbacke... Resultaten är allt annat än önskade på senare och våra konkurrenter har vaknat och avsågade lag bakom är förbi oss. För en opartisk fotbollsälskare måste Serie A vara världens mest spännande liga, ett krig kring 4e platsen vilket det ska vara inpå målsnöret.

Tyvärr för Milan och oss oroliga själar är det ett helvete, ställer in middagar, är obekväm med tider och försöker snyggt pussla ihop livet för att kunna se alla dessa matcher när man ändå sitter där och sliter sitt hår. Frågan är om Milan skulle kunna stå för färgmedel till våra gråa hår alt en hårsäcksoperation för det sliter att följa Milan!

Vi går igenom våra senaste 4 matcher, det blir väldigt svårt att hitta några korn av framgång bortsett från en vinst hemma mot Lazio. Samma lag som i nästa tur enkelt slog ut oss ur cupen. Givetvis tar vi upp allt kring tidigare Milanspelaren Francesco Acerbi och FK / Baka tjafs och beteende. Rätt eller fel, konsekvenserna och böter...

Hit and shit så klart

Gurra tar upp Hakans kontrakt, finns en lite eller kanske stor spinn på informationen så vi håller det till slutet av ett långt avsnitt. 

Uppmärksammar en skytteligavinnare från Milan som vi är stolta över.

Redan nu kan vi pusha för nästa avsnitt, en intervju med en Milanlegend som vunnit allt du kan vinna inom klubblagsfotboll.... Får ni inte missa! I detta avsnitt snackar vi med Mattias som är modig nog att prata lite om Gattuso och hans spelide.

Tränarfrågan, vi har haft en omröstning på vår FB sida om ni som lyssnar vill ha kvar Gattuso som tränare efter Toro matchen. Förkrossande resultat men vi tar upp varför ledningen inte redan nu kunde ge Gattuso sparken. Flera tunga namn cirkulerar kring Milans tränarbänk nästa år, vi går igenom dessa. Vem hade du önskat på tränarbänken? In och diskutera!

FORZA MILAN

Podbean App

Play this podcast on Podbean App