Podcast Rossoneri - Sverige

E32: Gäller samma regler för alla lag?

April 8, 2019

Detta avsnittet tar vid där förra slutade dvs bitterhet, derbyförlusten mot Inter sitter fortfarande hårt i hjärtat. Särskilt för Mikael som var på plats och såg matchen på San Siro. Frustrationen bryggar över eftersom våra resultat har gått allt annat än vår väg. Däremot är ljusglimten att våra konkurrenter även sitter fast i klådan.

Hit and shit är stående

Biglias har utgående kontrakt 2020, han får riktigt hårt kritik i detta avsnitt. Vi tre är eniga vilket inte alltid händer när vi passionerat pratar om dagens Milan men är vi för hårda? Glöm inte bort hans ålder och vad han tjänar. 

Gattuso blir försvarade i en telefonintervju, förhoppningsvis ger det oss alla ett annat ljus över hans taktik och om han spelar rätt system dvs 433. Han laborerade en match till 4312 som vi givetvis diskuterar, rätt eller fel ? Frågan är om han själv ville detta eller om det är röster över hans huvud som pressar honom till det nu? Det finns även ett annat mörkt moln på himmeln Mackan tar upp för diskussion...

Matcherna går vi igenom och varför vi visar upp ett svagt resultat, lyssnarfrågorna har bara handlar om Juvematchen och alla straffar som dömdes och inte dömdes. Får be om ursäkt för ännu hårdare ord om Dybala men lipsillar som filmar är inget vi uppskattar, varken i motståndare eller vårt eget lag!

Gurra har sin stående med kontrakt, i vår FB grupp röstades Cutrone kontrakt fram.

Det är vinna eller försvinna i 7 matcher plus cupen, sista CL platsen är mer intressant än hela ligan och helt avgörande för några lags säsong...

FORZA MILAN

Podbean App

Play this podcast on Podbean App